Gość
George 9-09-2008
1.Jacek 40
2.-4/88,-4/87
3.rzymianie
4.1177/214/1740
5.115/315+2500 falangi wsparcia
6.18 h dziennie
7.25.06.2008
8.dobrze jest byc w dobrym sojuszu
9.bylem w gumisiowym przeczkolu ale to jedna wielka farma bez zarzadu i nic sie tam nie dzieje
10.nie jestem przez nikogo farmiony
11.gram od marca na 3 serwerach
12. 11177 i rosnie
13.mam sztame z warmiakiem z waszego soja(jest moim sitterem) i z worldem z gumisieY
Nowy użytkownik
jestem na tak,
spore eko, wkrótce trzecia osada, trochę darlismy koty ale już wszystko OK,
leży niedaleko ELITE a to niedługo nasz nowy front
Administrator
05.09.08 George wstapił do sojuszu ADW
04.09.08 George odszedł z sojuszu Gumisie©
10.08.08 George założył nową osadę Twierdza *2*
10.08.08 George zmienił sojusz z Krzyzowc na Gumisie©
28.07.08 George zmienił sojusz z HS na Krzyzowc
24.06.08 George wstapił do sojuszu HS
15.05.08 George założył nową osadę Twierdza
jestem na TAK
Nowy użytkownik
prosze o ustawienie mnie na sitta przez tego obywatela-sprawdze go
odezwij sie do mnie na pw
Nowy użytkownik
Po sprawdzeniu i stwierdzeniu braku przeszkód do przyjęcia jestem na tak
Użytkownik
yhm
Użytkownik
wiec ustaw mnie na sitt
Użytkownik
ciekawe jak długo kolego u nas zabawi i gdzie nam zwieje - to jeśli chodzi o minusy
Generalnie jestem na tak ale bez przekonania i zachwytu - mam nadzieje że moja kobieca intuicja mnie zawiedzie
Gość
ponczek napisał:
ciekawe jak długo kolego u nas zabawi i gdzie nam zwieje - to jeśli chodzi o minusy
Generalnie jestem na tak ale bez przekonania i zachwytu - mam nadzieje że moja kobieca intuicja mnie zawiedzie
zawiedzie Cie,wywalili mnie z gumisiow bo ciagle pisalem zeby cos robic,a tam nawet rady nie ma,pozostale sojusze zakladalem sam,jestem aktywny i wierny sojuszowi,u was cos sie dzieje co widac chocby po forum,zapewniam ze bedziecie mieli ze mnie korzysc,wykonam kazdy nakaz zarzadu chocbym mial legnac w gruzach
Gość
ponczek napisał:
zawiedzie Cie,wywalili mnie z gumisiow bo ciagle pisalem zeby cos robic,a tam nawet rady nie ma,pozostale sojusze zakladalem sam,jestem aktywny i wierny sojuszowi,u was cos sie dzieje co widac chocby po forum,zapewniam ze bedziecie mieli ze mnie korzysc,wykonam kazdy nakaz zarzadu chocbym mial legnac w gruzach
Użytkownik
trzymam cie za słowo - mam nadzieje że zatem że ta intuicja zawiedzie
Nowy użytkownik
Pytanie do rekrutantów: jest decyzja?