Gość
olciakowna, 27.08.08
podanie skladam do: H@RKONEN
1. Imię i wiek.
Ola, 20 lat
2. Współrzędne wiochy
(-86|137) i (-86|142)
3. Nacja
Rzymianie
4. Ilość punktów pop/off/def (pozycja w rankingu i nie tylko)
830 (1934)/ 655 (1608)/ 306 (2638)
5. Ilość armii (oddzielnie off i deff)(podajecie na pw ilos wojsk rekrutantom )
75%
6. Ilość czasu spędzana dziennie przy Travianie.
Zaglądam na konto kilka-kilkanaście razy dziennie, sumując wychodzi zwykle kilka godzinek. Jednak konto jest kontrolowane i obserwowane przez kilkanaście godzin dziennie.
7. Data założenia konta na S5.
18.06.08
8. Chcę do was wstąpić, ponieważ [ konkrety].
Przede wszystkim chciałabym się czegoś nauczyć od doświadczonych graczy.
9. Wcześniej byłem/łam w sojuszu [nazwa], chcę z niego wystąpić, ponieważ [konkrety].
Nie byłam w żadnym pomimo kilku zaproszeń.
10. Jestem farmiony/atakowany przez [nick].
Nigdy nie byłam farmiona regularnie. Ostatnio zdarzyła się jednak grabież przez George86. Jednak odebrałam co moje z nawiązką, a delikwent wysyłał przeprosiny. Wczoraj i dziś przyszły fejki od jego protektora. Nawet gdyby ataki straszakiem nie były, to się muszę pochwalić, że przed dojściem jego wojsk stał u mnie deff wielkości 1,5 tysiąca.
11. Doświadczenie.
Niestety żadne jeśli chodzi o inne edycje. Jedynie 2,5 miesiąca tutaj, ale chcę zdobywać coraz więcej doświadczenia.
12.godzinna produkcja
1200/1000/1250/393 + 300/280/438/35
13. Coś od siebie
Nie jestem osobą konfliktową, lubię spokój, jednak jeśli tylko ktoś ze mną zadrze, potrafię się uwziąć i pokazać pazurki. Gdy ktoś ze mną poczyna, najpierw się odwdzięczam, potem używam dyplomacji.
Nie ukrywam, to jest moja pierwsza gra, ale to nie znaczy, że powinnam być z tego powodu zdyskwalifikowana od razu. Wiem, że jestem w stanie pomóc, a kto wie, czy nie wyrośnie z moich wiosek coś potężnego Potrzebuję tylko pomocy i rad, dlatego też, zgłaszam się do was.
Pozdrawiam.
Użytkownik
póki co jestem na tak , zobaczymy co wydzie po kontroli osady , jeśl.i wszystko by się zgadzało to na tak
Użytkownik
hm..może jesteś czegoś warta....wiedz ze nie da się u nas przechować i grać spokojnie...
Gość
Jestem tego świadoma, ale czy byłabym z wami, czy nie, prędzej czy później moja sielanka by się skończyła.
Użytkownik
jestem zdecydowanie na tak ;] i moge powiedziec duzo o tej osadce wiec warto ja przyjac mówie wam ;]
Użytkownik
hmm zastanawiajaca sprawa mam kilka pytan
mialas swojego deffa> czy ktos ci pomagal?
wymienilas tylko jednego gracza , ktory cie atakowal a co z reszta??
a moze to konto prowadzi osoba , ktora jest w przeciwnym sojuszu i chce kretowac??
najpierw na sitta ze sprawdzeniem dokladnym
Użytkownik
ja moge potwierdzic ze to nie jest kret jeszcze raz powtarzam warto ja przyjac;]
Gość
Def był tylko w części mój, ja mam 75% wojska w stosunku do ilości populacji, więc nie mogę mieć tyle jednostek siłą rzeczy
Wymieniłam jednego, bo ostatnio z nim miałam zatarczki, wcześniej walczyłam z wiki 1, ale sprawa ucichła i już od jakiegoś czasu nikt i nic.
Nie chciałam powoływać się na sitterów, bo obaj są z waszego sojuszu, więc oceny mogły by być mniej obiektywne. Sitter, którego mam ustawić może to sprawdzić.
Użytkownik
skoro 75%woja...to stanowczo za mało ,min200-300% tak być powinno...ale wojsko można zawsze do robić......proponuję aby zawsze podawać poziom rozbudowy koszar i wałów obronnych..ważna jest szybka możliwość budowy jednostek...ponieważ w sytuacji kryzysowej trzeba mieć zdolnosć do szybkiej mobilizacji jednostek....
ale każdemu trzeba dać szansę...
Ostatnio edytowany przez flat (2008-08-27 21:38:04)
Użytkownik
a to zmienia postac rzeczy.. co do sitterow. ok wiec kto wypowie sie na temat dziewczyny moze osoby ktore sittuja??
procz tego rekrutant musi przeswietlic wioche
coz, opiekuje sie kontem Oli od poczatku, czasem daje rady i pomagam. rozwija sie dynamiczniej niz ja i wiem, ze ma potencjal, tylko trzeba pokazac jej droge i dac odpowiednie wskazowki. robilismy juz kilka akcji razem, nawet we trojke z wawerem i byly udane, choc nie spektakularne.
dodam jeszcze, ze akurat ja z Ola swietnie sie uzupelniamy i oboje wzajemnie sie sittujemy. mamy kontakt ze soba nie tylko przez internet, wiec zawsze jestesmy na biezaco z wydarzeniami w grze.
mozna jej zaufac i z pewnoscia jest czegos warta flat
Użytkownik
no co ja mma tu do powiedzenia wiocha załozona bardzo pózno ale siterowana przezemnie i kolege z sojuszu w kasze sobie nie da napluć ta wiocha hehe wiki który ja atakował zrezygnował z tego bo sie juz przekonał jaka jest moc Jedaj :d Efektem była prosba o pokój haha i mysle ze niejeden sie jeszcze przekona;]
Ostatnio edytowany przez wawer (2008-08-27 21:56:53)
Użytkownik
ok jeszcze ostatnia sprawa pan rektutant zobaczy co i jak napisze sprawozdanie:) oczywiscie nie chce tu nikomu w pewien sposob nic zarzucac ..chodzi mi o was chlopaki ...
to taka mala formalnosc:)
Użytkownik
hehe spoko jak wszyscy to wszyscy zadnych wyjatków rozumie doskonale ;] wiec czekamy na rekrutanta jakiegos;]
Ola sama zaznaczyła, że nie chce być faworyzowana ;]
Dobranoc wszystkim i dziękuję za pozytywne oraz bardzo szybkie rozpatrzenie podania w imieniu Oli