Nowy użytkownik
Witam wszystkich,
jako pierwszy swój post na forum i pierwszy wogóle w tym dziale postaram się zeby było to mocne wejście
otóż historia rozpoczęła się kilka dni temu od zwiadu celavie który pokazał że stolica vado posiada znaczne zasoby surowców z przypiętą karteczką 'weź mnie'
w związku z tym że taki komunikat działa na mnie pobudzająco ( dodam że nie tylko w odniesieniu do natury nieożywionej ) rozpoczęła się akcja 'vado - farma' z małymi przerwami na bitewki, dzisiaj chyba zakończe akcje bo jednak defik już zbierają konkretny - ostatni raport:
http://travilog.org.ua/pl/7324566/430a0 … b13594b6d3
skoro tło polityczne mamy juz nakreślone to przechodze do meritum postu 'Pokaż swoją twarz'
około godziny 22 dnia 26 sierpnia siedzimy sobie z GENERATOREM w szacownej knajpie osiedlowej o dumnej nazwie 'night pub' ( mieliśmy zawiązać osobisty sojusz ale pokłóciliśmy się o nazwę, on sie upierał przy nazwie Warka a ja przy Perła, nawet na Żywiec bym się zgodził... )
jak to bywa temat travian nie mógł przejść nieobgadany więc rozmawiamy sobie o tym jak sie farmi stolice gracza rank nr 2 na s5 ) a że piwo zawiera dużo mikroelementów i wpływa pozytywnie na funkcje wielu organów ( podobno inne maja sporo 'ale' do tego stwierdzenia ) to przy 7 piwie GENERATORA olśniło!!! - pojedź po nim falangami!!!
a że ja też nie jestem w ciemie bity to złapałem moją nokie n95 ( jak ktoś mi skomentuje że jestem gadżeciarzem i się chwalę to wjade fejkiem do salonu i drugim do przedpokoju!!!, do kobiet wjeżdżam taranem do sypialni ;D ) i zalogowałem się na konto i prosze
http://travilog.org.ua/pl/4744744/f3d57 … 8dce81b4bf
dorzuciłem nawet druidów żeby wzmocnić atak )
żeby nikt nic nie mówił to profesjonalizm jest pełen, atak czyszczący wjeżdżał 49 minut wcześniej
przy 9 piwie już chcieliśmy osadnikami grabić ))))))))))))))))))))))))))))))
całe szczęście ich tak łatwo się nie robi bo czuje że raport z takiej grabieży otrzymałby miano 'polewka roku'
kończąc to wypracowanie jeszcze raz wszystkich witam
pozdrawiam
mauro
Nowy użytkownik
Lublin rulez )
tylko Generator jest mało lokalnym patriotą i preferuje warke, cóż jakoś mu trzeba wybaczyć
mam jednego dobrego kumpla i wychwala Lublin i lubelskie pod niebiosa. wszystkim tez pokazuje Perełkę, gdyby nie on to nie miałbym pojęcia, że istnieje.
Użytkownik
ja tez z lublina, a raczej z okolic
Użytkownik
perelka dobra, wareczka dobra, zywczyk dobry...
Użytkownik
a ja pije to co dobre, nie wazne skad jest
uwielbiam Heinekena i jestem juz po dwóch. Polubilem Okocim Mocne, ale ze w domu stalo tylko Dębowe mocne, to sobie je teraz pije. Zakoncze pewnie na warce i tym milym akcentem pójde sobie spac.
ja kupuje 0.66 debowe, ale to z powodu promili i ilosci, generalnie piwo mi nie smakuje ;] a jesli mam mniej kasy w kieszeni to zwykle zubrzyka.
Nowy użytkownik
heh dobra i tania tatra pils tez nie jest zla bo jest tania i dobra tymbardziej w promocji za 1,99zl pucha w realu a akcja falanga udana moze i ja zaczne skoro ofa nie mam pozdrowienia
Ostatnio edytowany przez grahf (2008-09-01 09:39:05)
Nowy użytkownik
Widze że wątek piwny sie zrobił
oraz że lubelskie jest mocno reprezentowane w sojuszu
może kiedyś zrobimy zlot sojuszniczy w słynnym już nightcie, kto wie jakie ataki z browarem w dłoni moglibyśmy wymyśleć
Użytkownik
ja bym miała troszkę daleko, ale piwko lubię a i moja n95-2 tez wtedy by się przydała