Nowy użytkownik
idzie na mnie 2 ataki od elit z osad JackCity, beta B, i wchodza rowno o 21:11. ataki ida na Sparta (-41 | 73) , z stolic graczy; JackCity, Beta β Czy moge prosic o deffa ?? A moze cos inego radzicie, martwi mnie ich synchronizacja prawie co do sekundy a goscie maja do siebie10 godzin roznicy:(
To co proponujecie?? i co o tym myslicie?
pozdrawiam Hamurabi :-)
badz spokojny, ja dzis w nocy mialem takich atakow prawie 20, wszystkie to fejki. jeden gracz puscil na mnie 13 atakow, wszystkie niemal byly w jednej sekundzie. poki nie widzisz, ze ida katasy, to sie nie martw, mozesz zawsze oproznic magazyny i wyslac wojo gdzies dalej, nic Ci nie zrobia.
i dodam, ze w tej chwili idzie rowniez kilka od tych samych graczy.
Ostatnio edytowany przez smyr3k (2008-09-04 17:12:10)
Nowy użytkownik
Tu się w pełni zgadzam z przedmówcą. Do mnie przedwoczoraj weszło ponad 30 ataków. I wchodziły przez dwa dni tak były rozbite w czasie i ani jednego kataska nie widziałem
Użytkownik
wg mnie gracze z elite z +/+ musieliby zorganizowac duzo powazniejsza akcje, zeby wyslac offy na kilkanascie godzin, z katasami kilkadziesiat, w dodatku z ryzykiem, ze zostana zlapani. przeciez na drugim froncie wciaz walcza z gumisiami. mysle, ze beda nas tylko straszyc.
Użytkownik
zgadza sie
moga wspomagac jedynie defem i to tez nie na duza skale,m bo sami maja cieplo w gaciach w swojej cwiartce. Takze tracic beda swoje defy a offami nic nie zwojuja