Użytkownik
Aby nie było bałaganu w grupie i zbędnej demokracji wprowadzającej paplaninę i chaos organizacyjny do walki proponuje dokonywać wyboru metodą silniejszego - kto ma lepszego bohatera ten grupie przewodzi do czasu aż ktoś go swoim bohaterem nie przebije.
Da to nam możliwość prowadzenia zdrowej rywalizacji, wykazywania się w walce i nagrodę w postaci wyróżnienia z tłumu
Czekam na inne pomysły ale zgodne z moją wypowiedzią )))))))))
pozdrawiam
Ponczek
Użytkownik
aha to mam rozumiec , ze ktos z nas okaze sie silnym graczem bedzie prowadzic grupe bojowa? tak mam to rozumiec?
nie mam sprzeciwow
Użytkownik
też tak uważam
Użytkownik
no wkoncu cos sie ruszylo w grupie dobry pomysl!do przywódcy grupy mi daleko ciko Poziom 6 (Equites Caesaris) ale tego bohatera mam od trzech tygodni
Użytkownik
mi tym bardziej daaaleko... MalaKręcona Poziom 4 (Equites Imperatoris)
Użytkownik
ja mam aktualnie poziom 9 ale myślę że reniek lub mc_olo ma dużo wyżej
Użytkownik
hm renku a co powiesz jak ja ci wydam rozkaz?? jestem wodzem wiec mam takie prawo i prawdziwy zolnierz nie odmawia......
Użytkownik
no mnie chyba tez daleko do przewodzenia bohater palladyn poz 11 (80%)
BOB
(konto na forum mam 1 wspolnie z siostra)
Kicia2 napisał:
hm renku a co powiesz jak ja ci wydam rozkaz?? jestem wodzem wiec mam takie prawo i prawdziwy zolnierz nie odmawia......
po ostatnim ataku na pipszona wcale nie mam bohatera więc odpadam z tej rozgrywki ......
Użytkownik
cwaniaczek
Użytkownik
specjalnie go poświęcił powinien dostać kare i zostać szefem ))))
Użytkownik
dokladnie
zreszta jak go odbuduje to pewnie bedzie na najwyzszym poziomie, ale w sumie myslalam Ponczek ze skoro zaczales ten temat,to ze Ty chcesz dowodca naszej grupy zostac