Nowy użytkownik
nick w trawianie
mik2702
link do profilu
http://s5.travian.pl/spieler.php?uid=17081
nazwy wiosek
Mikołajo polis
(-23 | 128)
• Osada: mik2702
(-23 | 127)
punkty pop
491
punkty off i def
off 8
def758
doświadczenie na trawianie
byłem kiedyś szefem sojuszu dragonia potem szefem *ameno* dyplomatą w fallens m i kordynatorem def teraz jestem
znajomość z graczami z harkonen
hrabia 125
przyjaciele
ernie
Administrator
Lista wydarzeń
20.08.08 mik2702 założył nową osadę Mikołajo polis
12.08.08 mik2702 zmienił sojusz z Dragonia na F@llensM
20.07.08 mik2702 zmienił sojusz z *AMENO* na Dragonia
19.07.08 mik2702 zmienił sojusz z Dragonia na *AMENO*
28.05.08 mik2702 wstapił do sojuszu Dragonia
22.05.08 mik2702 założył nową osadę Osada: mik2702
Użytkownik
mało wszystkiego , kiedy zacząłeś grę na s5 ??
mam 3 watki
piszesz ze byles w ameno szefem. jeden dzien? przyznam szczerze, ze nie pamietam Ciebie.
jestes teraz koordynatorem def sojuszu. to wazna i zaszczytna funkcja. dlaczego chcesz z niej zrezygnowac i opuscic towarzyszy broni? tego sie nie pochwala.
te trzy ostatnie wersy, to nicki? bo wspomniales cos, o znajomych w Harkonen, z tymze zaden z wymienionych nie jest w naszym sojuszu. wrecz przeciwnie, z tego co wiem ernie dostaje po pupie.
Nowy użytkownik
ernie jest moim przyjacielem sojusz fallens m się powoli rozpada 2 szefów sojusz fallens m uciekło w ammeno byłem szefem ale wykłuciłem się z całą radą ammeno zato że zamiast wszystkich uprawnień szefa dostałem zaproszenie na s5 założyłem konto 22 05 08 jak jusz wspominałem z ameno wyszedłem bo rada oszukała mnie teraz ich sojusz się rozpada kordynatorzy def nie radzą sobie z atakami gumiśów i was jeden z kordynatorów mnie unika wiendz postanowiłem że zmienie sojusz na inny bo się rozpada powoli i w ameno mi nieszło z niewielkim żalem to muwie ale hciałbym zemścić się na ammeno sojusz mnie nie obroni teraz gdy zostane sam prorok przewidział że zatakują nasi niby przyjaciele i wy i tak się stało nie wiem co robić i tylko zorganizowałem akcję def jedną która okazała być fiaskiem wojsko mam niewiele ale nie długo będę miał katasy ale nie będę atakował graczy z harkony ani ich sojusznikąw hrabia był kiedyś w dragoni kordynatorem i dzięki mnie jest uwas bo ja go słuchałem i był dobrym kordynatorem def i był radnym wyjaśniłem wszystkie chyba wątpliwości mam prożbę o zaprzestanie ataku na gracza ernie jaka decyzja
Użytkownik
no zniewalające osiągnięcia od 22.05 a hrabia to jakże konkretny i zaszczytny członek akademii, w sam raz żeby się na niego powoływać
Użytkownik
22.05 - pop 491 - NIE NIE NIE
fajna ort
zato , jusz , gumiśów , hciałbym
ciekawe sformułowania : ammeno , dostałem zaproszenie na s5
pozdrawiam
Nowy użytkownik
kiepskawo :-(
Administrator
"muwie ale hciałbym" powiedziec jeszcze nie
Użytkownik
ja sam robie bardzo dużo błędów ortograficznych ale to mnie po prostu rozwaliło
szczególnie - " hciałbym "
Ostatnio edytowany przez Galijczyk. (2008-09-13 22:15:51)
podejzewam, ze nikt nie spojrzy na to konto przychylnie, proponowalbym szybko zamknac ten temat.
Ostatnio edytowany przez smyr3k (2008-09-13 22:41:28)
Administrator
prosze rekrutanta o wypowiedz. trzeba zamknac ten temat!
Użytkownik
ustaw mnie na sitt
Nowy użytkownik
Daj spokój z sittem... od maja nie ma nawet 500 popa. Za cienko...