Gość
1. Imię i wiek. Madzia 21lat
2. Współrzędne wiochy (-50/68) (-41/114)
3. Nacja Rzymianie
4. Ilość punktów pop/off/def (pozycja w rankingu i nie tylko) 865pop/180off/1281deff
5. Ilość armii (oddzielnie off i deff)(podajecie na pw ilos wojsk rekrutantom ) off ok 1000/ def ok100
6. Ilość czasu spędzana dziennie przy Travianie. od 14 godzin w zwyż
7. Data założenia konta na S5. 14.05.08 godz 22:30
8. Chcę do was wstąpić, ponieważ [ konkrety]. dobry sojusz który się rozwija-a Gumisie ostatnio przystopowały
9. Wcześniej byłem/łam w sojuszu [nazwa],chcę z niego wystąpić, ponieważ [konkrety]. nie byłam w sojuszu
10. Jestem farmiony/atakowany przez [nick]. dzisiaj miałam pierwszys atak od Georginy ze sojuszu TytaniEV //ale tak to nie mam ataków na siebie
11. Doświadczenie. czwarta edycja speeda//a tak to z róznych serwerów druga lub trzecia
12.godzinna produkcja 2tysiące
13. Coś od siebie moim sitterem jest Logan z Gumisiów//mało surki bo nie było mnie miesiąc bo byłam w szpitalu-ale nadrobię
Administrator
Lista wydarzeń
02.08.08 Sauron założył nową osadę Rohan
14.05.08 Sauron założył nową osadę Gondor
Użytkownik
jestem na TAK , generalnie średnie konto , zacząłem później i jestem lepiej rozwinięty a nie siedze tu od rana do nocy ale ratuje Cie ten miesiąc w szpitalu
Gość
Logan może potwierdzic moje słowa odn. szpitala bo sam mi w tym czasie sitterował
Kogoś ustawić na sittera na koncie żeby sprawdził?
a inne opinie? to jak bedzie z przyjęciem??
pozdrawiam
Użytkownik
na inne opinie trzeba będzie jeszcze poczekać , na sittera możesz ustawić mnie , co do przyjęcia to zobaczymy co wykaże kontrola , może w międzyczasie jeszcze ktoś się wypowie , spokojnie
Gość
Juz jesteś ustawiony na sittera
pozdrawiam
Gość
Juz jesteś ustawiony na sittera
pozdrawiam
Użytkownik
no więc tak
- wojo :
1 Bohater
Legioniści + ok. w drodze
pretków
Centurioni
Equites Legati
Caesaris
Equites Imperatoris
Tarany
Ogniste Katapulty
do tego jeszcze kilkanaście jednostek pieszych w drugiej osadzie
eko :
Drewno: 1250 na godzinę
Glina: 1500 na godzinę
Żelazo: 1375 na godzinę
z innych informacji to tylko to że kolega gra na monetach
a teraz moja ocena :
jestem ZA , konto zaniedbane ale rozwojowe , woja wszystkiego po trochu , ładne eko , tyle że ja na miejscu kolegi przeniósł bym osade do 15 cropa , mimo strat z tym związanych
pozdrawiam )
Galijczyk. ja bym nie podawal tak dokladnych danych, przynajmniej o woju tutaj moze kazdy zajrzec i to wykorzystac
i jeszcze jedno, to Madzia, wiec kolezanka
Użytkownik
oki , sorry , następnym razem nie będe umieszczał tak szczegółowych danych
Administrator
Galijczyk to ja edytowalem Twoj post. usunalem info o woju.
nastepnym razem bez szczegolow w tym miejscu!
Użytkownik
oki , jeszcze raz sorry , będe pamiętał
Użytkownik
no to wiec jestem na TAK:)